Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

cabana suites

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις νέες μας σουίτες "Cabana", όλες αποτελούνται από ένα διπλό κρεβάτι και επιπλέον διαμονή για τα παιδιά ή τον 3ο ενήλικα, όπως σε διπλό καναπέ ή κουκέτα. Αυτές οι μοντέρνες, ολοκαίνουργιες σουίτες έχουν θέα στον κήπο στη χαλαρωτική πίσω αυλή μας με θέα στο μικρό δάσος, τα πεύκα και τις ελιές (αυλή) ή έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα (μπροστινή πλευρά) - ζητήστε το . Όλες οι μονάδες είναι ιδανικές για οικογένειες με μικρά παιδιά ή έως 3 ενήλικες. Όλες αυτές οι μονάδες διαθέτουν έπιπλα εξωτερικού χώρου και μπορούν να απολαύσουν πρωινό στο μπαλκόνι, το οποίο σερβίρεται από τα πράγματά μας κατά τη διάρκεια του πρωινού (αν έχει θέα στη θάλασσα - μπροστά)

Ένας δίσκος καλωσορίσματος με καφέ και τσάι είναι καθημερινά δωρεάν, αντικαθίσταται. Βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου ή στην πλευρά του κήπου του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται και η νέα μας πισίνα, όλες αυτές οι μονάδες είναι ολοκαίνουργιες και εγγυώνται τις πιο άνετες και αξέχαστες διακοπές σας σε αυτή τη μοναδική τοποθεσία της Νότιας Θάσου. Όλα με καθημερινή αλλαγή πετσετών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Υπάρχουν λίγες μονάδες που ονομάζονται GRAND CABANAS και μπορούν να φιλοξενήσουν 2+2+2 = 6 άτομα οικογένειας-κατόπιν αιτήματος.
photos gallery cabanas
Kapahi Beach Hotel1
Kapahi Beach Hotel2
Kapahi Beach Hotel3
ESPA
ESPA
ESPA